Noticies
Veu de Veïns Can Deu a Radio Sabadell

Veu de Veïns Can Deu a Radio Sabadell

Raquel Garcia, del programa Al Matí de Radio Sabadell a convidat al barri de Can Deu per compartir el projecte Veu de Veïns per la recuperació de les històries de vida i preservar la memòria oral del veïns i veïnes del barri. Una de les activitat participatives que va començar aquest mes de març, dintre del marc de la celebració del 50e aniversari del barri, impulsada per l’Associació de Veïns de Can Deu.

Isidor Fernàndez, antropòleg i coordinador del projecte, i Juan Juárez, president de l’Associació de Veïns de Can Deu han fet una crida a la participació dels ciutadans de Sabadell per compartir les seves experiències i records als tallers Veu de Veïns, que es realitzen els dimecres a partir de les 19h i els dijous a les 10h del mati, al Centre Cívic de Can Deu.

El projecte vol concloure amb una exposició al Centre Cívic de Can Deu el mes de juliol, amb el recull dels testimonis del veïns i veïns, juntament amb imatges, mapes col·lectius i ilustracions realitzades durant els tallers.

Aquest any 2023 es commemora el 50e Aniversari del barri de Can Deu, començat a construir-se per VIMUSA l’any 1969 i inaugurat el 7 de juliol de 1973.

Ha estat també la oportunitat de presentar la nova web de l’Associació de Veïns de Can Deu, un espai digital que mostra la trajectòria de l’entitat i el desenvolupament de les activitats socials i culturals obertes a la ciutadania del barri de Can Deu i la ciutat de Sabadell.

Juan Juárez, agraeix també les gestions que l’Ajuntament de Sabadell es troba realitzant per millorar els serveis del barri i la propera cessió d’un espai per al taller de la Comissió de Carnestoltes de Can Deu.

AL MATÍ – Els Nostres Barris: “Veu de veïns”, un projecte per preservar la memòria oral a Can Deu

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad