Qui som?

L’Associació de Veïns de Can Deu és una entitat sense anim de lucre, que defensa i lluita pels valors de la convivència, la identitat i la qualitat de vida dels veïns i veïnes del barri de Can Deu de Sabadell.

L’associació es va fundar l’any 1974, tot i que ja es trobava activa des de que arribaren els primers veïns al barri, l’any 1973. Inactiva des de l’any 2014, A finals del 2018, un grup de veïns i veïnes del barri recupera l’entitat veïnal i es torna a reconstituir l’any 2019. Des de llavors es troba adherida a la Federació d’Associacions Veïnals de Sabadell (FAVS).

Les finalitats de l’associació son:

  • Defensar els bens comuns del barri de Can Deu de Sabadell
  • Representar els nostre veïnat i els nostres associats davant l’administració local en tos els temes relacionats amb el nostre barri.
  • Fomentar activitats culturals i socials, cursets, tallers, conferencies i d’altres que serveixin per la millora de la qualitat de vida i utilització del temps lliure del nostre veïnat.
  • Col·laborar amb el municipi en el progressiu millorament estètic del barri, neteja, higiene, seguretat i la seva convivència.
  • Vetllar per l’equilibri urbanístic.
  • Fomentar espais de participació, diades i festes populars a diferents sectors del barri i afavorir la integració.
  • Oferir serveis que siguin d’interès pels nostres associats i pel nostre veïnat.
  • Col·laborar amb d’altres associacions i federacions de veïns del municipi; i fomentar la col·laboració amb l’administració local quan sigui necessari: sense oblidar-nos i vetllant pels interessos dels nostre associats i veïnat.
Alex Cano, pregoner de Festa Major. Juan Juárez, president de l’AVV Can Deu i Genís Jiménez, guanyador del cartell de la Festa Major.

Vocalia de festes i cultura popular

La vocalia de festes i cultura de Can Deu va néixer amb la reactivació de l’entitat, amb l’objectiu de recuperar la Festa Major de Can Deu i les celebracions festives de la cultura popular i tradicional del barri.

Vocalia de Carnestoltes

La vocalia de Carnestoltes es crea l’any 2022, a partir del membres de la Rua de Carnestoltes de Can Deu.

L’any 2023 de la seva estrena al Carnaval de Sabadell, guanyen el segon premi de comparses, per darrera de la comparsa de Montcada i Reixach.

Vocalia d’Esports

SOM ESPORT CAN DEU és la nova vocalia de l’AVCANDEU que s’estrena l’any 2023 amb la organització del Torneig de Voleibol a l’Escola Can Deu, dintre del marc de la Festa Major i el 50e aniversari del barri.

somesportavcandeu@gmail.com

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad