#Fem barri
Concurs pel nou logotip de l’AVV Can Deu

Concurs pel nou logotip de l’AVV Can Deu

Amb la proximitat del 50e aniversari del barri de Can Deu, l’Associació de Veïns de Can Deu es troba en plena d’activitat incorporant nous membres i nous canvis. Des de principis d’any, l’Escola Illa d’Art i Disseny de Sabadell, ha engegat un concurs entre els seus alumnes del Grau Superior d’Arts Plàstiques i Disseny, amb la finalitat de desenvolupar les seves habilitats de disseny gràfic per la creació del nou logotip i la imatge corporativa de la nostra entitat.

El passat 2 de juny, és va reunir un jurat, amb Juan Juárez, president de l’AVV Can Deu, Ariadna Albereda, dissenyadora gràfica, Estela Rubio de la Comissió d’Esports, Isidor Fernàndez, secretari i dissenyador gràfic, i Antonio Manrique, membre de la Comissió de festes populars de l’associació.

Desprès d’analitzar les propostes presentades per dotze alumnes, es va discutir quina era el que millor representa els valors i la voluntat de l’entitat i el barri. Degut a la gran qualitat d’aquestes es va decidir seleccionar dues d’elles. Una com a guanyadora i a una altra la concessió d’un accèssit per la excel·lent síntesi gràfica.

La proposta guanyadora serà la nova imatge gràfica de l’Associació de Veïns de Can Deu, que serà presentada al barri durant la Festa Major d’enguany, el 30de juny. Encara així, dintre de l’acte de cloenda del curs de l’Escola Illa, es donaran els premis a els o les guanyadores, el proper 20 de juny a les 11:30 h, a l’Auditori del Vapor Llonch.

Us esperem!!!

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad